Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Υγεία & Ομορφιά: Aloe Vera κρέμα ημέρας


Vera κρέμα   ημέρας

 

Απαλή κρέμα ημέρας με βιολογικό εκχύλισμα ακτινίδιου, για κάθε τύπο επιδερμίδας. 

Περιέχει πολύτιμα ενυδατικά και προστατευτικά συστατικά, τα οποία τροφοδοτούν ιδανικά την επιδερμίδα ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες. 

Ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα για δροσερή αίσθηση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βιταμίνη Ε και Β5 περιποιούνται και διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος.

 


Πως δρα η αλόη στο δέρμα;

  Βοηθά στην απομάκρυνση του κατεστραμμένου δέρματος, με επακόλουθο την αντικατάστασή του με νέα δερματικά κύτταρα. Η πλούσια περιεκτικότητά της σε βιταμίνες, ένζυμα και μεταλλικά στοιχεία είναι ένα από τα πλεονεκτήματά της. Τα ενεργά συστατικά της μεταφέρουν τα θρεπτικά στοιχεία στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, ενώ τα πολυσακχαρίδια που περιέχει, δημιουργούν πλέγμα, αποτρέποντας με τον τρόπο αυτό, την απώλεια της φυσικής υγρασίας.

      Εμπεριέχει μερικά από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά συστατικά και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι φορτισμένα άτομα ή μόρια ιδιαίτερα επιβλαβή για τα κύτταρα και υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος. Παράλληλα, έρευνες απέδειξαν ότι δρα στα κύτταρα βελτιώνοντας την κατάστασή τους, και ότι προκαλεί επιτάχυνση της παραγωγής κολλαγόνου, περιορίζοντας τις ρυτίδες και βοηθώντας στην αναγέννηση του δέρματος. Η ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση συνδυάζεται με την ιδιότητά της να αυξάνει την ενεργοποίηση του οξυγόνου στο δέρμα, δυναμώνοντας τους ιστούς και προλαμβάνοντας δερματικές βλάβες που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου